Feestlijn: +32 479 23 97 59
New - Improved Formula
lab
event
space
-
Gent
✔ Aanpasbare zalen
✔ Aankleding op maat
✔ Catering on site

Zaalverhuur voor een receptie

Experimentele eventruimte voor creatieve geesten en feesten

Dankzij zaalverhuur via ons, organiseer jij een succesvolle receptie! Bij The LAB in Zwijnaarde weten we van aanpakken. Een receptie moet de juiste sfeer hebben. Daarom kies je voor onze zalen. We bieden een zaal aan met aanpasbare grootte, belichting en geluid. Ook vind je verschillende voorzieningen bij ons.

Goesting in een feestje?

THE LAB - EVENTSPACE - GENTTHE LAB - EVENTSPACE - GENT

Zaalverhuur voor een sfeervolle receptie

Bij ons kan je een zaal huren die volledig aan je wensen voldoet. Daarbij is de sfeer ook perfect voor een industrieel event. Je kiest voor onze feestzaal, want het past bij verschillende soorten evenementen. Vier je trouwfeest of kies voor een bedrijfsfeest! Er zijn zoveel mogelijkheden. Onze zaal is aan te passen qua grootte, zodat ij vele soorten gezelschappen kunnen verwelkomen. Ook werken we samen met een partner die de belichting en het geluid regelt. Onze medewerkers bespreken graag de mogelijkheden voor jouw receptie wanneer je kiest voor zaalverhuur bij onze locatie!

Jouw
event in
The Lab

Laat snel iets weten voor de zaalverhuur

Ons team helpt je om de juiste opties te kiezen. Zo kom je tot de best passende sfeer voor jouw receptie. Onze eventlocatie zorgt voor een memorabel feest. Kies dus zeker voor onze zaalverhuur voor je receptie! We zijn bereikbaar op het nummer +32 479 23 97 59 of stuur een e-mail naar events@thelabgent.be.