Feestlijn: +32 479 23 97 59
New - Improved Formula
lab
event
space
-
Gent
✔ Aanpasbare zalen
✔ Aankleding op maat
✔ Catering on site

Zaal huren in Gent

Experimentele eventruimte voor creatieve geesten en feesten

 Denk je eraan om een zaal te huren in Gent? Dan ben je bij The LAB in Zwijnaarde, nabij Gent, op de juiste plaats voor de huur van een zaal. We helpen je om er een topfeest van te maken. Zaalverhuur bij ons bedrijf nabij Gent verloopt vlot en je kan gebruik maken van extra diensten. Je vindt namelijk catering bij onze zaalverhuur in Gent. Wil je de catering toch zelf kiezen? Dat is uiteraard ook een optie bij onze zalen in Gent!

Goesting in een feestje?

THE LAB - EVENTSPACE - GENTTHE LAB - EVENTSPACE - GENT

Bij ons kan je een mooie zaal huren

In ons gebouw zijn er verschillende zalen beschikbaar. Wat voor feest je ook viert, voor zaalverhuur kan je bij ons terecht. We zijn beschikbaar voor verschillende soorten feesten. Voor je verjaardagfeest staan we voor je klaar, maar dat is niet alles. Wil je je bedrijfsfeest hier houden? Ook dan kan je onze zaal huren. Omdat de zalen vroeger een laboratorium waren, hebben ze een interessante atmosfeer. We hebben het omgetoverd tot een echte party space, maar met de authentieke sfeer. Zo huur je een zaal waar je echt van geniet.

Maak gebruik van onze verschillende zalen

Onze feestzaal is meer dan alleen de huur van een zaal. Er zijn heel veel voorzieningen, waardoor jij en je gasten zorgeloos van de avond genieten. Naast de voorzieningen biedt onze eventlocatie originaliteit aan wanneer je een zaal gaat huren. Voorzie je zelf de catering of schakel je onze keuze in? Laat het ons zeker weten, dan zetten we alles klaar voor je zaalverhuur. Met onze zalen heb je al een zorg minder over je feest.

Jouw
event in
The Lab

Boek onze zaal

Maak van je feest een echt succes. Kom een zaal huren bij ons als de eerste stap! Bekijk even onze foto’s en je bent vast en zeker al overtuigd over het huren van onze zaal. Wij staan voor meer dan alleen de zaalverhuur klaar dus ontdek al onze diensten! Heb je vragen over je locatie of wil je iets extra bij de huur van de zaal? Contacteer ons dan zeker! We zijn bereikbaar via het nummer +32 479 23 97 59 of stuur een e-mail naar events@thelabgent.be.