Feestlijn: +32 479 23 97 59
New - Improved Formula
lab
event
space
-
Gent
✔ Aanpasbare zalen
✔ Aankleding op maat
✔ Catering on site

Trouwfeest zaal huren

Experimentele eventruimte voor creatieve geesten en feesten

Wil je een unieke en sfeervolle zaal voor je trouwfeest huren? Voel je welkom bij The Lab in Zwijnaarde, in de buurt van Gent. Je vindt bij onze zaal een industriële sfeer, omdat het vroeger een labo was. Daar zie je de sporen nog van. Daardoor creëren we een unieke setting, met maatbekers als glazen die de sfeer versterken.

Goesting in een feestje?

THE LAB - EVENTSPACE - GENTTHE LAB - EVENTSPACE - GENT

Onze zaal voor jouw spetterend trouwfeest huren

Met onze party space zit je goed. Je kan de ruimte namelijk aan je noden aanpassen. We accommoderen de gewenste grootte en met onze partner verander je ook de belichting en het geluid. Wie weet wil je in het begin meer licht als je onze zaal gaat huren voor je trouwfeest. Wil je op het einde van de avond op onze eventlocatie intiemere belichting? Dan brengt onze partner dat in orde voor je feestzaal.

Jouw
event in
The Lab

Vraag naar onze accommodaties

Kom zeker onze zaal voor je trouwfeest huren! Je receptie zal memorabel zijn. De zaal is een creatieve basis en je maakt de feesten nog meer creative met de decoratie. Ons team helpt je bij het decoreren van de zaal. Je kan ons contacteren via de e-mail events@thelabgent.be of het telefoonnummer +32 479 23 97 59. Huur vandaag nog onze zaal voor je trouwfeest!