Feestlijn: +32 479 23 97 59
New - Improved Formula
lab
event
space
-
Gent
✔ Aanpasbare zalen
✔ Aankleding op maat
✔ Catering on site

Feestzaal in de buurt van Gent

Experimentele eventruimte voor creatieve geesten en feesten

Wil je een feestzaal huren in de buurt van Gent, Aalst, Merelbeke of elders in regio Oost-Vlaanderen? Dan zit je goed bij The LAB in Zwijnaarde. Boek onze feestzalen nabij Gent voor privé- of bedrijfsfeesten! Iedereen is welkom bij ons om een feestzaal te huren, waar in Vlaanderen je ook vandaan komt. We bieden een interessante atmosfeer aan in de zalen om van jouw feest een echt succes te maken.

Goesting in een feestje?

THE LAB - EVENTSPACE - GENTTHE LAB - EVENTSPACE - GENT

Experimenteer met onze feestzaal

Wanneer je een feestzaal komt huren, kan je experimenteren met de ruimte. Pas de grootte van de feestzaal aan. We stellen sanitaire voorzieningen, een lockerkamer en een keuken ter beschikking. Je vindt in onze party space een bar, waar je drinkt uit maatbekers. Door deze maatbekers voel je je nog meer in een voormalig laboratorium. Onze unieke feestzalen in regio Gent staan garant voor een geslaagd feest. Onze eventlocatie bereik je ook gemakkelijk, omdat het centraal ligt. Wil je feesten op een unieke locatie? Dan zit je bij ons écht goed.

De feestzaal in de buurt van Merelbeke en Gent voor jouw geslaagd feest

Met onze feestzalen is jouw feest een succes. De sfeer is perfect voor bijvoorbeeld feesten die heel creatief zijn. Organiseer bijvoorbeeld een kunstgalerij in onze feestzaal! Voor elke event kan je de feestzaal aanpassen. Niet alleen de grootte, maar ook de belichting en geluid. We bieden een partner aan waar we mee samenwerken. Contacteer deze partner en die luistert naar je wensen. Zo creëer je de ideale sfeer wanneer je onze feestzaal komt huren. Het verhuur van onze feestlocatie maakt de organisatie van je feest veel eenvoudiger!

Elk soort feest is mogelijk

Kom voor elk feest je zaal huren! Onze feestzaal is beschikbaar voor verhuur op maat. We bespreken jouw wensen en stellen er een contract voor op. Op basis van je wensen bekijken we de beste opties voor jou. Zo heb je nog uitgebreid de tijd om te experimenteren. Realiseer de perfecte atmosfeer in onze feestzaal en je geniet uitgebreid van je feest!

Jouw
event in
The Lab

Kom langs en bekijk de feestzaal

Als het nodig is, helpen we je om de juiste atmosfeer te scheppen. Je vindt bij ons ook al de nodige informatie over onze feestzalen. Laat het feesten beginnen en kom onze feestzaal huren! Ons team staat voor je klaar, dus neem contact op met ons. Je kan ons bereiken via +32 479 23 97 59 of via het contactformulier.