Feestlijn: +32 479 23 97 59
✔ Aanpasbare zalen
✔ Aankleding op maat
✔ Catering on site
New - Improved Formula
lab
event
space
-
Gent

Party space

Experimentele eventruimte voor creatieve geesten en feesten

 

Ben je op zoek naar een party space? Dan kom je voor je event best langs bij onze location, The LAB in Zwijnaarde, in regio Gent. Je vindt een sfeervolle location voor je event dat je naar wens aanpast. We bieden verschillende spaces aan in de buurt van Gent. Naast een fijne sfeer hebben we alle nodige voorzieningen in onze location voor een event dat vlot verloopt.

 

Goesting in een feestje?

THE LAB - EVENTSPACE - GENTTHE LAB - EVENTSPACE - GENT

Maak plezier in onze party space

In onze party space bieden we verschillende spaces aan. Je vindt een keuken, uitgebreide sanitaire voorzieningen, grote ruimtes en meer. Als je de zaal gaat huren heb je extra mogelijkheden. Pas de feestzaal aan je gewenste grootte aan of verander de belichting en het geluid. Het is allemaal mogelijk! We creëren voor jou ook een unieke sfeer bij het huren, omdat de eventspace een vroeger laboratorium was. De glazen zijn bij het huren van ons eventspace bijvoorbeeld maatbekers, is dat niet leuk? Je hebt vast en zeker een unieke location voor je event als je gebruik maakt van onze diensten.

Je kan onze eventspace huren

Met onze party spaces is jouw evenement extra leuk. Een party space huren is heel simpel! We bieden een oplossing op maat aan. De zaal wordt jouw gewenste grootte. De belichting en het geluid wordt van de eventspace helemaal naar jouw smaak gezet bij het huren. Ben je nog geen catering aan het huren voor de eventspaces? Reken dan op onze diensten. We bieden verschillende cateraars voor je event bij onze location. Die zijn al uitgebreid getest, zo ben je zeker dat je voor kwaliteit kiest bij onze eventlocatie.

Jouw
event in
The Lab

Kies voor onze locatie voor je event

Wil je een coole en interessante party space voor je trouwfeest? Of eerder voor een productlancering? Voor beide situaties ben je meer dan welkom in onze spaces. Onze party spaces zijn geschikt voor elk event. We staan open voor elk verzoek. Vraag je je af hoe we onze location voor jouw event startte? Lees dan alles over ons. Kom alles te weten over het huren van ons eventspace! Je neemt contact op met ons team en wij helpen je met al de details. Bel voor je verhuur naar +32 479 23 97 59 of stuur een e-mail naar events@thelabgent.be.