Feestlijn: +32 479 23 97 59
New - Improved Formula
lab
event
space
-
Gent
✔ Aanpasbare zalen
✔ Aankleding op maat
✔ Catering on site

Verjaardagsfeest zaal huren

Experimentele eventruimte voor creatieve geesten en feesten

Denk je eraan om een zaal voor je verjaardagsfeest te huren? Kies dan voor de diensten van The LAB in Zwijnaarde, in de buurt van Gent. Onze experimentele zaal is perfect om jouw verjaardagsfeest in te organiseren. We bespreken graag de mogelijkheden om de voorzieningen in onze zaal aan te passen aan jouw wensen. Zo creëren we de perfecte atmosfeer voor jouw verjaardagsfeest, met goede belichting en goed geluid!

Goesting in een feestje?

THE LAB - EVENTSPACE - GENTTHE LAB - EVENTSPACE - GENT

Een unieke zaal voor je verjaardagsfeest huren doe je bij ons

Geef je binnenkort een verjaardagsfeest en ben je op zoek naar een zaal om te huren? Bij ons vind je een echte party space! Gebruik al de mogelijkheden om de juiste sfeer te creëren. Laat de belichting veranderen en bespreek met onze partner de beste optie voor geluid. Wil je een grote zaal huren voor je verjaardagsfeest? Of ben je eerder op zoek naar iets klein en intiem? We veranderen de grootte van de zaal naar jouw wensen. We bieden ook partners voor de catering aan. Heb je zelf al catering gekozen voor onze eventlocatie? Ook dat is geen probleem!

Jouw
event in
The Lab

Organiseer je feest op onze locatie

Onze zaal is geschikt voor allerlei evenementen. Of je nu voor jouw verjaardagsfeest of voor een receptie een zaal wilt huren; met onze hulp slaagt jouw dag of avond gegarandeerd. Wil je van je verjaardagsfeest een echt creatief feest maken? Reken op onze hulp en lees alles over ons ontstaan. Ontdek al onze extra troeven en neem contact op met ons! Stuur een e-mail naar events@thelabgent.be of bel naar +32 479 23 97 59.