Feestlijn: +32 479 23 97 59
New - Improved Formula
lab
event
space
-
Gent
✔ Aanpasbare zalen
✔ Aankleding op maat
✔ Catering on site

Voor je industriële event hebben we locaties

Experimentele eventruimte voor creatieve geesten en feesten

Voor jouw industriële event biedt The LAB in Zwijnaarde, nabij Gent, prachtige locaties aan. Het gebouw was vroeger een labo. Wij bouwden dit om tot een zaal waar je exclusieve feesten geeft. De charme en atmosfeer van het industrieel gebouw dient als een unieke en prachtige locatie voor jouw feesten.

Goesting in een feestje?

THE LAB - EVENTSPACE - GENTTHE LAB - EVENTSPACE - GENT

Een industriële event organiseer je op onze unieke locaties

Voor je industriële event kan terecht op onze locaties. De party space is origineel, heel gezellig en heeft de perfecte atmosfeer! Wil je je feesten heel creative aanpakken? Dan zijn wij de perfecte partij. Op jouw wens passen we de grootte van de ruimte aan. Wat jij maar wilt, kleiner of groter. We bieden ook de mogelijkheid om belichting en geluid aan te passen. We behouden op onze locaties al de industriële elementen van het gebouw voor jouw event. Je drinkt bijvoorbeeld uit maatbekers! Onze feestzaal is perfect voor allerlei gelegenheden.

Jouw
event in
The Lab

Organiseer jouw event op onze locatie

Deze locatie is uitermate geschikt voor een productlancering. De omgeving blijft mensen bij, waardoor jouw product nog meer memorabel is. Zeker als je de perfecte belichting en het geluid hebt. Daarvoor heb je contact met de partner van onze eventlocatie. Bekijk onze foto’s en je bent snel overtuigd. Boek onze locatie vandaag nog! Contacteer ons op het nummer +32 479 23 97 59 of via de e-mail events@thelabgent.be.