Feestlijn: +32 479 23 97 59
New - Improved Formula
lab
event
space
-
Gent
✔ Aanpasbare zalen
✔ Aankleding op maat
✔ Catering on site

Voor een event een ruimte huren

Experimentele eventruimte voor creatieve geesten en feesten

Wil je voor een event een ruimte huren? Dan ben je welkom bij The Lab in Zwijnaarde, nabij Gent. Gebruik onze ruimte als een congresruimte in de buurt van Gent of kies voor een andere optie. We bieden een interessante atmosfeer die overal bij past. Onze locatie is ook gemakkelijk bereikbaar. Kortom, alleen maar voordelen!

Goesting in een feestje?

THE LAB - EVENTSPACE - GENTTHE LAB - EVENTSPACE - GENT

Voor je event kan je bij ons een leuke ruimte huren

Onze eventlocatie bevindt zich in een voormalig laboratorium. Daardoor vind je bij ons een unieke atmosfeer. Vroeger stonden er onder andere testbuizen en kasten vol maatbekers. Dat vervangen we door een bar waar je uit maatbekers drinkt om de sfeer van vroeger te behouden. Je kan deze ruimte huren voor verschillende soorten events. Het is bijvoorbeeld perfect als congresruimte. Wil je een gewone feestzaal? Dat kan ook. Met belichting en geluid pas je de ruimte naar jouw noden aan. Maak het heel licht voor de congresruimte of verdonker de ruimte voor een party space! Er zijn nog veel meer mogelijkheden, zoals een productlancering.

Jouw
event in
The Lab

Bel ons voor de verhuur van je zaal

We passen de grootte van de zaal aan jouw wensen aan. Zo ben je zeker dat je de juiste ruimte gaat huren voor je event. Gaat het over een congresruimte? Of eerder over een verjaardagsfeest? Het is allemaal mogelijk. We helpen je indien gewenst ook met de indeling van de ruimte. Heb je inspiratie nodig voordat je experimenteert in onze zaal? Bekijk dan onze foto’s. Huur onze ruimte voor je feest! E-mail naar events@thelabgent.be of bel naar +32 479 23 97 59 voor de verhuur.