Feestlijn: +32 479 23 97 59
New - Improved Formula
lab
event
space
-
Gent
✔ Aanpasbare zalen
✔ Aankleding op maat
✔ Catering on site

Creative feesten

Experimentele eventruimte voor creatieve geesten en feesten

Ben je een creative en zoek je een leuke locatie voor je feesten? Dan zit je bij de juiste locatie. Bij The LAB in Zwijnaarde, in de omgeving van Gent, bieden we een unieke zaal aan. Het is een voormalig labo en dat zie je nog steeds. De sfeer van het labo behouden we door bijvoorbeeld maatbekers als glazen te gebruiken.

Goesting in een feestje?

THE LAB - EVENTSPACE - GENTTHE LAB - EVENTSPACE - GENT

Creative feesten organiseren in ons lab

Het voormalig labo is nu een zaal die al de nodige voorzieningen aanbiedt. Er is sanitair, een keuken, een vestiaire en daar blijft het niet bij. Op jouw vraag passen we de grootte van de eventlocatie aan, zo past het bij de gewenste sfeer. Met de juiste belichting en geluid maak je er de leukste party space van! Of heb je liever een rustige en intieme sfeer waar je bijvoorbeeld een productlancering viert? Vertel ons al je creative wensen voor je feesten en we brengen dat in orde.

Jouw
event in
The Lab

Geef een seintje en huur onze zaal

Jouw feesten worden een creative succes mede door onze zaal te huren. De zaal zetten we helemaal naar jouw wens in. Je merkt ook snel dat de unieke sfeer perfect past bij jouw feest. Laat ons team jou helpen met al de details en contacteer ons! Je kan ons bereiken op het nummer +32 479 23 97 59 of e-mail naar events@thelabgent.be. Contacteer ons voor meer informatie en dan maken we een contract op maat aan. Bekijk ook al even onze foto’s voor een sfeerimpressie.